Shazam Awards

Bästa manusförfattare

tisdag 6 december, kl 21:02 av 9 kommentarer

Nomineringsförfarandet till Shazam Awards börjar närma sig sluttampen och om några veckor kan röstningen ta vid. Nu är det dags att nominera bästa manusförfattare.

Är Brian Wood självklar eftersom han skildrar skäggiga vikingar så bra i Northlanders? Är det fräsigt att en rocker som Tom Morello får till det på första försöket med Orchid? Håller Matt Fraction fortfarande stilen lika bra som Casanova? Har Geoff Johns visat var skåpet ska stå med Justice League?

Eller är det några helt andra som förtjänar att nomineras?

Kommentarer

 1. Henrik Ö says:

  Jag är totalt okontroversiell och säger Jason Aaron, som har släppt ifrån sig hit på hit i år. Jag tycker även John Layman som skriver Chew förtjänar en nominering.

 2. Johan says:

  Även jag är okontroversiell, men istället för Jason Aaron så säger jag David Liss som precis som Aaron haft ett riktigt bra år.

 3. Andy says:

  David Liss

 4. spacemonkey says:

  Jeff Lemire

 5. Klas says:

  Mike Carey, Joe Hill, Brian Wood och Ed Brubaker är de som glatt mig mest i år.

 6. Pat says:

  Frank Mill.. eller vänta, nu just det hans ”Holy Terror” hade ju mer gemensamt med Jimme Åkessons socialkonservativa partiprogram än något han stått för tidigare i sin kariär vi skippar den nomineringen tror jag.

  Nä, Jeff Lemire är min husgud som jag fått upp ögonen för genom Shazam och det förtjänar nåde han och Shazam en nominering för.

 7. Lars says:

  Scott Snyder

 8. Anders says:

  Mike Carey

 9. OlaHe says:

  Joe Hill och Mats Jonsson.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...