Nyheter och tips

Förhandstitt: Viktor Kasparsson 2: Spöket på hotell Vega

måndag 17 september, kl 20:30 av 2 kommentarer

SpoketVegaFramsidaomslagDennis Gustafssons ockulte detektiv Viktor Kasparsson har tagit Seriesverige med storm och senaste albumet, Skräckens ängel, fick välförtjänt priset som årets album i Shazam Awards. Så här avslutade jag min recension ”Spännande, läskigt, tragiskt och vackert sammanfattar albumet bra. Jag ser fram emot att få läsa mer om Viktor Kasparsson för Skräckens ängel är en av de absolut bästa svenska serier jag läst. Läs och njut!” I höst kommer nästa album, Spöket på hotell Vega, och förväntningarna är ohemult höga.

Handling: Viktor Kasparsson hyrs in av hotell Vegas ägare för att se till att spöket på hotellet inte stör hans försäljning av hotellet. Jag har läst lite av albumet på webben och det ser lovande ut men jag vill ha albumet i tryckt form för att inte förminska upplevelsen. Men det verkar bra, riktigt bra. Ett par sidor finns efter hoppet.

Kommentarer

  1. det där lovar gott! jag vill läsa mer.:) sista bilden är kanon!

  2. Lars Krantz says:

    Jag ska inte läsa vad ni skrivit då jag kommer att köpa och läsa boken så snart jag kan. Tycker att dom tidigare är svinbra!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...