Allmänt

Marvel Unlimited för iPhone

fredag 8 mars, kl 11:36 av 0 kommentarer

Mycket att göra på jobbet idag, så texten har jag lånat rakt av från Feber. Jag kommer att testa appen framöver och återkommer med utlåtande. Någon annan som är peppad?

marvel

Marvel släppte i dag en app för sin serietidningstjänst Marvel Unlimited. Marvel Unlimited kan man väl mer eller mindre på svenska kan beskriva som Spotify för Marvel-serietidningar. Marvel Unlimited finns nu att ladda ner för iOS och kommer även dyka upp på Android inom snar framtid.

En prenumeration för Marvel Unlimited kostar drygt 60 kronor i månaden men just nu har man ett specialpris så man kan köpa ett år för runt 380 kronor. För det får man tillgång till mer än 13 000 serietidningar från Marvels enorma utbud. Sex stycken tidningar kan man spara ner till sin enhet om man nu vill läsa dem någon offline. Tidingarna kan sorteras på alla möjliga sätt så som karaktärer, serier eller större händelser (Civil War, House of M etc…). Dock skall man inte räkna med att hitta några nya tidningar här då alla tidnignar i Marvel Unlimited är minst sex månader gamla.

Marvel lovar att fylla på Marvel Unlimited med fler tidningar allt eftersom, bland annat så har man nämnt att hela Iron Man-samlingen skall finnas där innan Iron Man 3 har premiär på bio.

iPhone-appen hittas här.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...