Allmänt

Judge Penguin

måndag 15 april, kl 11:42 av 0 kommentarer

Dredd-PenguinWM

Blind Mouse Toys släpper snart den här fantastiska Dredd-pingvinen som PVC-figur under namnet Judge Dredd Cosplay Penguin. Eamon O’Donoghue har illustrerat den här promobilden, och här är lite officiell information:

Released Q2 2013, standing 11.5cms tall this PVC statuette packaged in a window box all ready for display, for those that like it mint. The Judge Dredd Cosplay Penguin has comic accurate costume, NON-REMOVABLE helmet (as it should be), removable Lawgiver and all the attitude a little penguin can contain.

Du kan förboka Judge Dredd Cosplay Penguin här.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...