Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag

lördag 14 september, kl 22:00 av 0 kommentarer

Vissa veckor är det inte så lätt att skriva den här posten. Man måste gnugga ögonen och vässa hjärnan extra noggrant när mästerverken inte trillar ner i knät på en som de oftast gör. Alla kreatörer kan ju inte vara på topp samtidigt, det är ju självklart, men den här veckan var överlag osedvanligt mager. Därmed inte sagt att listans innehåll skulle vara sämre än vanligt, bara att urvalet var skralt.

Veckans svårfångade guldkorn kommer från Marvel, Dynamite och Vertigo. Trevlig helg!

ACv3n4-cover-2827e

Astro City #4

Jag kan inte bestämma för om den kaffedrickande damen lyfter handen för att fjärma sig eller för att hälsa. Det har egentligen ingen betydelse eftersom Alex Ross späckar bakgrunden med så mycket action och snygga färger att man trillar av stolen.

Spider14-Cov-Worley-ee1db

The Spider #14

Den här typen av suggestiva bilder har blivit lite av ett signum för Dynamite Entertainment och deras nytappningar av Pulpserier. Colton Worley bevisar hur bra han hanterar genren.

XMEN2013005-DC11-LR-8ed9a

X-Men #5

Det bästa med det X-relaterade eventet Battle of The Atom är helt klart att vi får njuta av mästaren Art Adams igen. Gammal hederlig superhjältenostalgi när den är som bäst. Snälla Marvel, kan ingen erbjuda honom ett regelbundet tecknaruppdrag?

FEARDEFEND2013009-DC11-LR-8e43c

Fearless Defenders #9

Mark Brooks samtliga omslag till Marvels senaste kvinnliga superhjälte-team har varit med i Veckans omslag sedan starten. Hans humor och finurligheter passar mig perfekt och han nitar verkligen anime-looken fullständigt.

ASTXM2004067-DC11-LR-a1f4f

Astonishing X-Men #67

Att det här skulle bli veckans favoritomslag såg jag på mils avstånd. Gambit babblar på i bilen medan Wolverine är upptagen med några tjusiga Lovecraft-tentakler i bakvattnet. Tack Phil Noto för att du förgyllde min vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...