Nyheter och tips

Veckans nyheter – vecka 19

fredag 9 maj, kl 13:33 av 0 kommentarer

CYCLOPS2014001-DC11-17d54Varmt välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans Nyheter! Här presenterar jag previews av nya nummer på seriehimlen, gamla favoriter som återvänder och andra små läckerheter som dykt upp under veckan som har gått.

Marvel Comics: Förutom att förlaget nu kickar igång sommareventet Origin of Sin får vi en helt ny rymdsåpopera med far och son Summers. Cyklops far, den gamle rymdpiraten Corsair, har tydligen återvänt från de döda och tänker ge Scott en lektion i livets konst, bland annat hur man rakar sig, pratar med kvinnor samt hur man stjäl ett Badoon-skepp. Författare är Greg Rucka (Punisher, Lazarus, Veil) och tecknar gör den för mig helt okände Russell Dauterman.

Efter att Brian Michael Bendis och co levererat 200 nummer med Ultimate Spider-Man är det så dags för ytterligare en relaunch. För alla som vill pröva en ny Spider-Man eller missade tåget när Miles Morales först tog över nätsvingandet efter Peter Parker erbjuds ni härmed Miles Morales: Ultimate Spider-Man #1.

FUTEND-Cv1-ds-99e06DC Comics: Förra månaden lanserade förlaget Batman Eternal som kommer ut varje vecka och nu är det dags för en till tidning med samma premisser, The New 52: Futures End, med Batman Beyond i huvudrollen fem år framåt i tiden.

Image Comics: Hur kommer det sig att sexton av de mest bestialiska seriemördarna alla kommer från Buckaroo, Oregon? Denna fråga och mycket mer får vi svar på i Joshua Williamson och Mike Hendersons Nailbiter.

Att människan inte ska leka Gud är ett gammalt tema som åter blir aktuellt i nya miniserien Madame Frankenstein där Vincent Krall försöker skapa den perfekta kvinnan genom att återuppliva liket efter sitt livs kärlek.

Woods-001-coverA-15c5aBoom! Studios: Slutligen har vi en intressant ny serie från James Tynion IV (Red Hood and The Outlaws) och Michael Dialynas: The Woods. En hel skola med elever, lärare och övrig personal transporteras helt plötsligt till en mardrömslik skog på en fjärran värld där de tvingas utstå allehanda fasor och monster. High School/Alien? Jag ska nog ta en liten titt på den.

Det var allt för den här veckan! På söndag är det dags för ett nytt avsnitt av Veckans omslag så håll ut tills dess och framförallt, läs mycket serier.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...