Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 19

söndag 11 maj, kl 22:02 av 0 kommentarer

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan blir det skräckfylld skogsmulle, Askungen i fara, ny självsäker Spider-Man, annorlunda Batman-omslag och ett illusionistiskt mästerverk. Mycket nöje!

3805797-01b

The Woods #1 (Boom! Studios)

Det här ödesmättade och mystiska omslaget av Paul Duffield var ytterligare en anledning till att jag var så sugen på The Woods. Tyvärr levde inte första numret upp till förväntningarna men om fortsättningen lever upp till stämningen i det här omslaget är jag sugen på ett nytt försök.

FAIRES-Cv26-23f42

Fairest #26 (Vertigo)

I Veckans omslag – vecka 14 fick vi se Black Widow springa från ett störtande flygplan och nu är det dags för Cinderella att befinna sig i en liknande situation. Adam Hughes lyckas återigen leverera ett asgrymt omslag fullt av drama, skräck och action. Speciellt gillar jag paniken i Cinderellas ansikte och hur hon nästan döljs helt av tunnelbanetågets strålkastare.

MMULTSM2014001-DC11-15ae7

Miles Morales: Ultimate Spider-Man #1 (Marvel Comics)

David Marquez omslag visar en annorlunda Miles Morales som nu verkar ha accepterat rollen som Spider-Man i Marvels Ultimate Universe. Den självsäkra posen, stadens ljus som reflekteras mot hans person och den snygga spindeln på dräkten är alla goda ingredienser i detta snygga omslag.

DTC-Cv31-ds-cf886

Detective Comics #31 (DC Comics)

Francis Manapuls första omslag till Detective Comics var riktigt snyggt och det andra som vi ser här är inte heller flugskit. Det som tilltalar mig mest är hela kompositionen och färgläggningen och Manapul har precis som i förra omslaget verkligen lyckats med konststycket att presentera Batman i en helt annan stil och annat ljus än vad vi är vana vid.

We-the-Nerdy-Black-Widow-6-by-Phil-Noto

Black Widow #6 (Marvel Comics)

Alla Phil Notos omslag (utom #2) till Black Widow har tidigare dykt upp här i Veckans omslag och nu när första arcen är till ända hoppas jag att traden dyker upp inom kort. Natasha är fångad i kedjor och tillsammans med de sex armarna som riktar slag mot hennes kropp skapar de illusionen av en svart änka i sitt nät. Den röda färgen och Natashas ansiktsuttryck lovar inte gott för hennes tillfångatagare. Av alla All-New Marvel Now!-serierna som kommit ut i år har förlaget lyckats mycket bra med Ms. Marvel, She-Hulk, Captain Marvel och Elektra. Bra serier med starka kvinnor i huvudrollen är välkomna och jag är mycket sugen på Edmondson och Notos skapelse. Eftersom Marvel pajar omslaget med sin jobbiga röda bård valde jag att visa det utan text för att ni ska förstå varför jag tycker att den är en värdig Veckans favorit. Vi ses om en vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...