Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 39

söndag 27 september, kl 17:10 av 3 kommentarer

Wolf03-Digital-1-757abWARB-Cv4-ds-d67d2RSv2-18-Cov-A-Frison-237d3ACv3n27-cover-f02ecWEIRDW2015004-DC11-LR-846d4

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på tentakler, drömmar som går i uppfyllelse, Blå Sonja, Chibi Honor Guard och farligt vatten. Mycket nöje!

Wolf03-Digital-1-757ab

Wolf #3 (Image Comics)

Matt Taylor var en av alla tecknare som bidrog till att göra Ales Kots fantastiska serie Zero och här tecknar han både insidan och utsidan till Kots serie Wolf. Snygg skugga och färger samt lek med titeln och skaparna i skuggans blickfång i högra hörnet samt att tiggaren har tentakler i ansiktet bidrar till en skön helhetsupplevelse.

WARB-Cv4-ds-d67d2

We Are Robin #4 (DC Comics)

Riko får hoppa mellan hustaken med sin största idol, Batgirl, och Lee Bermejo fångar perfekt känslan av härligt äventyr och drömmars uppfyllelse mot en hotfull natthimmel och snygg skyline.

RSv2-18-Cov-A-Frison-237d3

Red Sonja #18 (Dynamite Entertainment)

Sista numret av Red Sonja med Gail Simone som författare och ytterligare ett i raden av många snygga omslag till serien signerat Jenny Frison. Spöklik och iskall blå färgskala där Sonjas röda hårsvall kommer till sin rätt.

ACv3n27-cover-f02ec

Astro City #27 (Vertigo)

Astro City blir Li’l Gotham när American Chibi samlar sitt Chibi Honor Guard i ett härligt superhjälteomslag av Alex Ross.

WEIRDW2015004-DC11-LR-846d4

Weirdworld #4 (Marvel Comics)

Veckans favorit och lätt ett av årets absolut bästa och snyggaste omslag går till Mike Del Mundo och senaste numret av Weirdworld. Näckrosor i form av Man-Things välkända nuna med mörkt vatten, hotfulla ögon och Arkons intet ont anande pose blir en vinnare. Vi ses nästa vecka!

Kommentarer

 1. Dennis says:

  Vad är Wolf för serie? Kan du berätta lite mer om den, Andreas? 🙂

 2. Andreas Mars says:

  Jag har inte läst Wolf själv men eftersom jag gillar Ales Kot blir det en trade framöver. Här är författarens egen beskrivning av serien från en intervju i The Guardian:
  “It follows a suicidal paranormal investigator around the time he meets a young girl who might be the key to the impending apocalypse, It’s about vampires, werewolves, concrete, desert, blood and magic. It’s also about Los Angeles, about California, and the ways we define ourselves. And about myths, racism, the prison-industrial complex, and menstruation.”

 3. Anders .R says:

  Min väldigt oprofisonela uppfattning är att man försökt blanda allt som är coolt och ”inne” i dagens serievärld men att man missar att få till känslan och att den därför känns konstlad och ( trots att det på pappret låter kanonkul) trist. Men det är mycket möjligt att det är jag som är en grinig gammal gubbe för jag har hört andra som tycker den är bra. Jag har i alla fall tagit bort den från min pulllist.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...