Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 27

söndag 10 juli, kl 23:35 av 0 kommentarer

PUN2016003-DC11-0bd73SCWITCH2015008-DC11-b13c0Revival-41-1-7b463CIVWARIIKING2016001-DC21-6a269CbDghvlUkAAMQVE-jpg-large-c14f6

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på rolig action, tema med variationer, bisarra kusligheter, Wilson Fisk och Mike Allreds hyllning till serievärlden. Mycket nöje!

PUN2016003-DC11-0bd73

Punisher #3 (Marvel Comics)

Rafflande och framförallt rolig action ligger mig varmt om hjärtat och i Declan Shalveys senaste omslag till Punisher får vi bägge delarna. Skurkens bild av sig själv i Punishers kikarsikte är obetalbar.

SCWITCH2015008-DC11-b13c0

Scarlet Witch #8 (Marvel Comics)

David Aja fortsätter sin svit av tema med variationer med ytterligare ett snyggt, skickligt och minimalistiskt porträtt av Wanda Maximoff.

Revival-41-1-7b463

Revival #41 (Image Comics)

Jenny Frison har förgyllt hela den här serien med sina bisarra, kusliga och mästerliga omslag. Vi närmar oss slutet på Revival och det märks att både Tim Seely, Mike Norton och Frison drar åt tumskruvarna lite extra inför den stundande finalen.

CIVWARIIKING2016001-DC21-6a269

Civil War II: Kingpin #1 (Marvel Comics)

En av höjdpunkterna med första säsongen av Netflix Daredevil var Vincent D’Onofrios enastående tolkning av Wilson Fisk och Esad Ribic lyckas på samma sätt skildra en svag liten pojke inuti en tickande bomb av maktfullkomlighet och ilska.

CbDghvlUkAAMQVE-jpg-large-c14f6

Silver Surfer #5 (Marvel Comics)

Veckans favorit går till Mike Allreds hyllning till serievärlden med Silver Surfer och Dawn Greenwood i centrum. Jag har ännu inte hittat någon fullständig guide över vem som är vem men det är lätt att hitta både Darwyn Cooke, Kelly Sue DeConnick, Matt Fraction, Neil Gaiman, Grant Morrison samt Stan Lee och Jack Kirby. Det finns även flera figurer som inte har med serievärlden att göra som författaren George R.R. Martin och Mike Allred och hustrun Laura är också med på ett hörn. Hur som helst kan jag inte sluta titta på det och hittar du fler du känner igen så kommentera gärna. Vi ses nästa vecka!

 

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...