Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 40

söndag 9 oktober, kl 22:31 av 0 kommentarer

bettyboop01-cov-a-chaykinchamp2016001-dc31-lrstcg-cv1-variant-1scwitch2015011-dc11-lrjj2016001-dc71-lr

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Betty Boop och Koko The Clown, Wu-Tang Clan, Shade, tripp till Wundagore Mountain och fantastisk ögonblicksbild. Mycket nöje!

bettyboop01-cov-a-chaykin

Betty Boop #1 (Dynamite Entertainment)

Betty Boop är tillbaka i serieform och aldrig trodde jag att jag skulle bli så betagen av ett omslag av Howard Chaykin som fångat Betty och Koko The Clown i en passionerad dans.

champ2016001-dc31-lr

Champions #1 (Marvel Comics)

Marvels femtioelva Hip Hop-variantomslag brukar jag snabbt bläddra förbi men jag kunde inte motstå Rahzzahs hyllning till Wu-Tang Clans album Iron Flag.

stcg-cv1-variant-1

Shade the Changing Girl #1 (DC Comics)

Att Shade the Changing Girl kommer att bli en minst lika trippad upplevelse som Shade the Changing Man råder det inget tvivel – i varje fall inte om man får döma efter Tula Lotays underbara omslag.

scwitch2015011-dc11-lr

Scarlet Witch #11 (Marvel Comics)

David Aja fortsätter sin minimalistiska svit i sina omslag till Scarlet Witch och den här gången går turen till Wundagore Mountain där High Evolutionary huserar.

jj2016001-dc71-lr

Jessica Jones #1 (Marvel Comics)

Veckans favorit går också till David Aja som här fångat Jessica Jones i en fantastisk ögonblicksbild från de sunkigare delarna av Hell’s Kitchen. Efter veckans jakt på guldkorn från Dark Horse Comics är turen kommen till Image Comics nästa vecka då jag tänker utforska Black Road, Throwaways och Snotgirl. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...