Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 50

söndag 18 december, kl 23:35 av 0 kommentarer

ww-cv12-open-order-varhawkeye2016001-dc11mosaic2016003-dc211603283_xlsg-cv4-open-order-var

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på solsting, pricksäker privatdetektiv, inre demoner, tidsresande grodor och en tvättäkta superhjälteinsats. Mycket nöje!

ww-cv12-open-order-var

Wonder Woman #12 (DC Comics)

Jenny Frisons variantomslag till Wonder Woman har hittills levererat en helt annan känsla än Frank Chos vältränade amazon och jag hoppas det blir många fler.

hawkeye2016001-dc11

Hawkeye #1 (Marvel Comics)

Förstanumret av Kate Bishops egna soloserie har genererat en mängd bra omslag från bland andra Marco Rudy och David Aja men originalomslaget av Julian Totino Tedesco, som förekommit flitigt under året i Veckans omslag, är i mina ögon det bästa med sin kaxighet, asgrymma färger och även ett förstoringsglas för att påminna om hennes återupptagna privatdetektivkarriär i Kalifornien.

mosaic2016003-dc21

Mosaic #3 (Marvel Comics)

Mike Del Mundo är också ett säkert kort när det gäller riktigt bra omslag och här är det Mosaic som hemsöks av alla kroppar han har övertagit för att överleva.

1603283_xl

Inhumans Vs. X-Men #1 (Marvel Comics)

Ytterligare ett bra omslag av Mike Del Mundo som även är en del av Black Panthers 50-årsjubileum. Här får vi en hyllning till Jack Kirbys Black Panther #1 som introducerade de tidsresande ”Brass Frogs of King Solomon” i ett härligt psykedeliskt och späckat omslag.

sg-cv4-open-order-var

Supergirl #4 (DC Comics)

Att superhjältar gör allt i sin makt för att rädda alla värnlösa själar i nöd är en del av själva konceptet och Bengals Supergirl som glatt räddar en förvånad katt från en säker död kan vara en kommande klassiker och förtjänar verkligen titeln Veckans favorit. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...