Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 26

söndag 2 juli, kl 23:50 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på bara DC och mycket Batman, Elmer Fudd, Grizzly-proletariatet, Jokern och Zatanna samt Wonder Woman. Mycket nöje!

Batman/Elmer Fudd Special #1 (DC Comics)

DC Comics har den senaste månaden levererat olika one-shots i en crossover med de välkända karaktärerna från Looney Tunes. Själv var jag måttligt intresserad ända tills Lee Weeks omslag dök upp med den besatte kaninjägaren Elmer Fudd och Mörkrets riddare. Stämningen är perfekt, previewen lysande och dessutom är hela numret författat av ingen mindre än Tom King själv. Måste utforskas!

Kamandi Challenge #6 (DC Comics)

Stafettpinnen är åter överlämnad till nästa skaparteam (Steve Orlando och Philip Tan) i Kamandi Challenge och vem kan säga nej till muterade, kommunistiska och ryska björnar från Grizzly-proletariatet från Andy Kubert penna? Inte jag i alla fall 🙂

Batman/The Shadow #3 (DC Comics)

Även om jag gillade både Riley Rossmo och Eduardo Rissos omslag till senaste numret av crossovern Batman/The Shadow så är jag väldigt svag för Tim Sales snygga omslag med Jokern i centrum.

Detective Comics #959 (DC Comics)

Återigen är det svårt att välja mellan två riktigt bra omslag till samma serie men jag väljer Rafael Albuquerques variantomslag till senaste numret av Detective Comics framför Yasmine Putris. Snyggare färgskala samt mer fokus på skön magi och Zatanna.

Wonder Woman #25 (DC Comics)

Greg Ruckas senaste run med Wonder Woman är nu avslutad och även om det kanske känns vemodigt för vissa så är i alla fall jag glad att Jenny Frison fortsätter att förgylla serien med sina fantastiska variantomslag ett tag till framöver. Veckans favorit till ytterligare en fenomenal framställning av amasonprinsessan Diana och det är verkligen hög tid att jag släpar min lata semesterröv till biografen så att jag kan se filmen som alla pratar om. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...