Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 21 (2018)

söndag 27 maj, kl 10:28 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på kurragömma, bisarr skönhet, Mörkrets riddare, nybliven folkpensionär och Willa Fowler. Mycket nöje!

Doctor Strange #390 (Marvel Comics)

Efter bara tio nummer är det dags att runda av Donny Cates run med Doctor Strange men det har varit en underbar resa. Nästa månad tar Mark Waid över titeln och Strange ger sig ut i kosmos som ”Space-Explorer Supreme”, en titel som ger mig blandade känslor, men vi får se. Mike Del Mundo står för det snygga och roliga omslaget till Cates sista nummer.

Legion #5 (Marvel Comics)

En annan titel som avslutas den här veckan är Peter Milligans miniserie Legion med Charles Xaviers son David Haller i huvudrollen. Jag älskade TV-serien och Simon Spurriers skruvade X-Men Legacy och Javier Rodriguez skönt bisarra omslag går helt i samma anda.

Detective Comics #981 (DC Comics)

Första stora samlingsutgåvan av Tom Kings Batman ligger och väntar på sommarlovet (precis som hela Jason Aarons Thor) och som en aptitretare bjuder jag på ytterligare ett vansinnigt snyggt variantomslag med Mörkrets riddare, signerat Rafael Albuquerque.

The Hellblazer #22 (DC Comics)

10 maj fyllde John Constantine 65 år (grattis i efterskott från Shazam) och trots sin mogna ålder räknar jag inte med att han ska gå i pension, eller så blir han en munsbit åt den läskiga demonen på Sean Phillips snygga variantomslag till senaste numret av The Hellblazer.

Skyward #2 (Image Comics)

I sommar tänkte jag passa på att recensera några av alla de nya serier som kom ut under första halvan av 2018. Listan består hittills av Abbott, Motherlands, VS, Deathbed, Coda, Infidel, Analog, Death or GloryAnalog och Gideon Falls men också Skyward av Joe Henderson och Lee Garbett. Den sistnämnda titeln handlar om en framtid där gravitationen upplösts, något som fått de privilegierade i samhället att söka sig under jord, men som är en underbar plats för en livsbejakande tonåring som seriens huvudperson – Willa Fowler – som tycker detta är asgrymt, vilket fångats perfekt i detta härliga omslag till andra numret som blir Veckans favorit. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...