Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 25 (2019)

söndag 23 juni, kl 23:02 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på modern yakuza, Monster Madness, Usagi Yojimbo, Skyward, härlig sensualism samt lite nyheter i slutet av inlägget. Mycket nöje!

Pearl #10 (DC Comics/Jinxworld)

Förra veckan blev det inga inlägg och inte heller något Veckans omslag. Sluttampen på vårterminen var extremt uttröttande och dränerande för min del och det är först nu efter midsommar som jag känner att inspirationen kommer tillbaka. Vi börjar med ett underbart fotorealistiskt omslag av Michael Gaydos till senaste numret av Brian Michael Bendis moderna yakuza-serie Pearl.

Hellboy and the B.P.R.D.: The Beast of Vargu
(Dark Horse Comics)

Monstermästaren Duncan Fegredo är i sitt esse med ett härligt Hellboy-omslag.

Usagi Yojimbo #1 (IDW)

Stan Sakais skapelse Usagi Yojimbo byter förlag från Dark Horse Comics till IDW och bland floden av fina variantomslag valde jag detta av Mike Choi.

Skyward #14 (Image Comics)

Näst sista numret av Skyward är ute nu och Lee Garbett går från klarhet till klarhet med ett imponerande omslag.

Faithless #3 (BOOM! Studios)

Veckans favorit går till Cliff Chiangs mästerliga variantomslag till den erotiska och övernaturliga thrillern Faithless. Underbara färger och härlig sensualism gör den oemotståndlig i mina ögon.

Det var allt för den här veckan som förutom att den markerade början på ett långt och välbehövligt sommarlov även innehöll den tråkiga, men väntade, nyheten att DC Comics legendariska imprint Vertigo nu går i graven. Tack Karen Berger och Shelly Bond som spände bågen när det gällde seriemarknaden med moderna klassiker som Sandman, Preacher, Invisibles, Scalped, Y The Last Man, Transmetropolitan, Hellblazer och många fler titlar och Vertigo kommer alltid att ha en speciell plats i mitt seriehjärta.

De kommande veckorna bjuds det, förutom sol och bad, på recensioner av Bitter Root, Middlewest, andra volymen av Gideon Falls, About Betty’s Boop, Coda, Die och mycket annat som jag läst de senaste veckorna och dessutom ser jag fram emot Skillinge Seriefestival (episk festivalaffisch av Karl Johnsson) som äger rum helgen 29-30 juni. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...