Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 5 (2020)

söndag 2 februari, kl 20:16 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på åldrad mästare i magi, krigstrummor, varulvar, Hulk Vs. Hulk samt Protector. Mycket nöje!

Doctor Strange: The End (Marvel Comics)

Långt in i framtiden kan man även skönja slutet för Doctor Strange och Felipe Andrade bjuder på ett härligt omslag med en åldrad mästare i magi.

Monstress #25 (Image Comics)

Monstress är tillbaka och krigstrummorna rullar vilket får mig att upptäcka att jag fortfarande inte recenserat fjärde volymen av serien trots att jag utnämnde Marjorie Liu och Sana Takedas underbara skapelse till Bästa pågående serie i min årskrönika och allt.

Ravencroft #1 (Marvel Comics)

Marvel presenterar Ravencroft som är deras egen variant på Gotham Citys Arkham Asylum. Bland personalen kan man hitta John Jameson som, förutom att han är son till J. Jonah Jameson, även är en varulv, vilket man kan se i detta underbara omslag av Ryan Brown.

The Immortal Hulk #30 (Marvel Comics)

Hulk möter Xemnu eller kanske Hulk möter Hulk? När Stan Lee och Jack Kirby introducerade Xemnu för första gången i Journey into Mystery #62 (1960) kallades han faktiskt ”The living hulk” så jag kan förstå att han inte gillar att min smaragdgröne vän tagit hans plats i rampluset. Som vanligt står Alex Ross för ett fantastiskt omslag.

Protector #1 (Image Comics)

Veckans favorit går till James Stokoes briljanta omslag till den lovande nya serien Protector – ett sci-fi-äventyr med doft av Conan the Barbarian, Mad Max och The Expanse. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...