Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 13 (2022)

söndag 3 april, kl 21:05 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på gammagrön nostalgi, homerun, Swamp Thing, Erica Slaughter samt 25-årsjubilar. Mycket nöje!

Hulk: Grand Design: Monster #1 (Marvel Comics)

Den första superhjälteserien jag fick i min hand var det 64-sidiga sommarnumret Hulk #7 1982 då jag var åtta år gammal. Detta kommer jag aldrig att glömma eftersom det var farmor som gav den till mig, och enda sedan dess har Hulk varit min favoritkaraktär i Marvels universum. Tack farmor!

Jag har alltid varit svag för Bill Mantlo och Sal Buscemas långa run där Hulk, som bara vill vara ifred, ständigt missförstås och fruktas, och där han inte kan lita på någon…inte ens sina vänner. Nu kommer Jim Ruggs efterlängtade version av Hulks historia som jag ser mycket fram emot och vill man ha mer så rekommenderar jag att ni lyssnar på senaste avsnittet av den eminenta podden Hög av serier som har ett specialavsnitt med en intervju av Jim Rugg.

Hulk #5 (Marvel Comics)

Näst på tur har vi Björn Barends där Hulk förbereder sig för en homerun.

The Swamp Thing #11 (DC Comics)

Vidare till Francesco Francavilla som levererar ett fantastiskt Swamp Thing-omslag med underbara färger om som för tankarna till klassiska skräckomslag från 1970-talet.

Something is Killing the Children #21 (BOOM! Studios)

En av mina nya favoritkaraktärer är Erica Slaughter i Something is Killing the Children som nu äntligen är tillbaka med en ny arc. Dan Mora står för det köttiga omslaget.

Buffy the Vampire Slayer 25th Anniversary Special #1
(BOOM! Studios)

Avslutningsvis har vi Veckans favorit som går till Buffy the Vampire Slayer i Jenny Frisons makalösa gestaltning. Att en av mina favorit-TV-serier fyller 25 år måste uppmärksammas och en bättre hyllning av världens bästa Buffy i händerna på en av världens bästa illustratörer kan jag inte tänka mig. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...