Allmänt

Flash: Rebirth #3

måndag 15 juni, kl 08:15 av 1 kommentar

flash_rebirth_3Jag har problem med tredje numret av Geoff Johns och Ethan van Scivers Flash: Rebirth. Roten till problemet tror jag huvudsakligen ligger i det faktum att jag inte har tillräckligt bra koll på alla DC-karaktärer som blixtrar förbi. En hel del verkar ha att göra med medlemmar i Justice Society of America, men i och med att jag ärligt talat inte har någon aning om vad det är för några så fattar jag inte särskilt mycket. Detsamma gäller även för alla Flashar. Utöver huvudpersonen Barry Allen, som nu verkar vara The Black Flash, det vill säga döden för speedsters, så är det här med tre andra som heter Flash, plus en handfull andra karaktärer som också springer jättefort. Förvirrande. Det blir inte mer konkret av att Barry spenderar fyra sidor med att springa fortare än tiden, vilket blir lite väl metafysiskt för min smak. Kan dock tänka mig att slutet är riktigt fräckt, men i och med att jag varken känner igen de två hjältarna som fastnat i tidens slut eller den superskurk som tydligen smidit alla ränker fram tills nu så faller det tyvärr rätt platt. Nu kunde man ju ha hoppats på att Ethan von Scivers illustrationer lyft det hela, men han lyckas tyvärr inte imponera här. Så, för DC-killarna och tjejerna där ute så kan säkert Flash: Rebirth #3 vara riktigt bra, men för min del så funkar det inte riktigt.

Manus: Geoff Johns
Illustration och tusch: Ethan Van Sciver
Förlag: DC Comics
Betyg: 2+/5

Kommentarer

  1. Johan says:

    Jag tycke själv att det här numret var det bästa hittills i serien.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...