Nyheter och tips

Captain America: Reborn #1 sålde bäst i juli

måndag 17 augusti, kl 22:14 av 2 kommentarer

moneySERIEBRANSCHEN: Frågan var vilken av de två jättarna Marvel eller DC som skulle knipa förstaplatsen i juli. Båda släppte flera riktigt bra titlar. DC med första numret av Blackest Night. Men den tog bara hem andraplatsen. Istället blev det Marvels Captain America: Reborn som vann. Än så länge har ICv2 inte släppt några siffror och därför vet jag inte i hur många exemplar serierna sålde i. Istället kommer informationen från Diamond Comics, men de anger inga sådana siffror. På tio i topp hade Marvel 6 titlar och DC 4. Intressant är att Marvels Ultimatum #5 kom med på tio i topp. Med tanke på hur bashad den serien blivit av seriepressen är det lite märkligt att den ändå sålt så bra. Bäst säljande samlingen var 100 Bullets vol. 13: Wilt, följt av The Boys vol. 4: We Gotta Go Now. Läs mer på diamondcomics.com om top 100 av lösnummer, top 10 av samlingar och marknadsandelar.

Kommentarer

 1. Henrik says:

  Är lite chockad över att Reborn slog Blackest Night. Vad hände med alla fanboys som skulle bojkotta Captain America serier efter #25? Brubakers Captain America är en av mina favoriter men Reborn var bara medioker. Blackest Night #1 la grunden för något som kan bli ett riktigt mästerverk, men det är många nummer kvar.

  Ultimatum!? What the…

 2. Ferdinand says:

  ICv2 har släppt de fullständiga siffrorna idag. Cap sålde i 193142 och Blackest Night i 177105.

  http://www.icv2.com/articles/news/15635.html

  Kan hålla med om att det är lite märkligt att B.N. inte tog förstaplatsen. Det känns som att det borde vara en titel som många gått och väntat på. Samtidigt tror jag att Marvel lyckades sjukt bra med sin lanseringskampanj med Reborn. Det verkar som att de fick rätt mycket media utrymme.

  Efter att ha läst andra numret av Reborn är jag faktiskt inte lika skeptiskt inställd längre. Däremot tyckte jag att det andra numret av B.N. var lite segt. Kan bero på att jag inte riktigt hänger med i svängarna med alla DC-karaktärer.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...