Allmänt

Hur man INTE ger sig in i seriebranschen

onsdag 16 december, kl 21:16 av 0 kommentarer

Twitter är en outsinlig källa till information och roligt skvaller om serievärlden: de allra flesta (amerikanska) serieskapare finns på Twitter, liksom så gott som alla förlag och flera recensenter/nyhetssajter. Många är väldigt aktiva (Warren Ellis ett bra exempel) och skriver något roligt/intressant nästan dagligen.

Hursomhelst: här är några länkar som Andy Diggle (Daredevil, The Losers) nyss postade på Twitter under rubriken: How NOT To Break In. Här kan man följa en otrevlig seriefans försök att inleda ett samarbete med serie- och TV-författaren Paul Cornell: läs dem i ordningen ett, två, tre, fyra, fem och slutligen stalkervarningen sex. Kanske läge att vara en smula mer ödmjuk? Roligt är det i vilket fall som helst.

UPPDATERING: Läs gärna igenom Paul Cornells Twitterflöde på @PaulCornell för att se hur hans serieförfattarkollegor (med Diggle i spetsen) fortsätter att skämta om det hela…

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...