Nyheter och tips

Steve Rogers som Super-Soldier

lördag 17 april, kl 11:00 av 1 kommentar

Som Rikard nämnde så kommer det en ny serie med Steve Rogers (du vet Captain America som dog, blev ersatt av sin gamla sidekick och som nu återuppstått) undertecknad Ed Brubaker och Dale Eaglesham. I juni är det dags för Steve Rogers: Super-Soldier, och så här kommer han att se ut:

super_soldier

Rätt ball kostym om du frågar mig. Mer info om allt det här hos Comic Book Resources.

Kommentarer

  1. Henrik J says:

    Ger lite goa G.I. Joe vibbar mixat med gamla Cap. Tror vi har ett gott år framför oss med bra och intressanta superserier från det stora bolagen. Aquaman, Deadman (eller Aliveman som han numera borde heta), the Atom, Flash och Hawkman m.m. som får lite spotlight ifrån DC i och med Brightest Day. Det görs reklam för ”Flashpoint” som kommer 2011 av Geoff Johns och Andy Kubert i nya Flash serien. Snart dags för ”the Return of Bruce Wayne” också. Sedan har vi ju Secret Avengers. SWEET! Moon Knight, Nova, War Machine, Beast m.m. ledda av Steve Rogers och skrivet av Ed Brubaker och tecknade av Deodato. Total nerdgasm!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...