Nyheter och tips

Förhandstitt: Eater 2

måndag 7 juni, kl 18:32 av 0 kommentarer

Eater2_samp_1dOrdbilder håller på att färdigställa andra delen av skräck/action mangan Eater av Masatoshi Usune och vi har fått lite bilder. Eater handlar om rymdvarelser som lever av att äta människor och de som bekämpar dem. Jonas recenserade första delen för ett tag sedan. I andra delen intensifieras Benimarus och den människoätande rymdvarelsen Kazumas blodiga kamp. Kazuma har en armé av hjärntvättade soldater till sitt förfogande och han tvekar inte att offra dem för att uppnå sitt mål: att döda både Benimaru och Aoko. Kazuma har i sin tur återhämtat sig tillräckligt för att kunna transformera till sin monsterskepnad och han har ett nytt mäktigt vapen att använda mot Benimaru.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...