Nyheter och tips

Incognito får en uppföljare

måndag 21 juni, kl 18:33 av 2 kommentarer

incognito_bad_influences_1Sitter och tittar igenom Marvels solicitations för september och och brister ut i ett högljutt Jaaaaa! Ed Brubakers och Sean Philips pulpfest Incognito från förra året får en uppföljare. I Incognito: Bad Influence återser vi Zack Overkill från den första serien – en reformerad superskurk som nu mer arbetar för FBI. Ok, nu kanske även du utbrister i ett Jaaaaa! Eller kanske i ett stort Vaaaaa? Om du till hör en av de senare och vill veta mer om en av de bästa superhjälteserierna från 2009 så finns recensioner att läsa här: #1, #2 0ch #5. Eller så skaffar du samlingen. Den är värd det.

Kommentarer

  1. Anders Lundgren says:

    Har än så länge bara läst första numret av Incognito men det gav en stark törst efter mer. Ed Brubaker har rent allmänt varit den författare jag upptäckt på senare år som jag omedelbart blivit väldigt tagen av. Oavsett om det är superhjälte/agentös med Captain America eller smutsig realism i A Criminal så har han en väldigt distinkt röst som ger ett skimmer åt materialet.

    TPBinköp inom kort med andra ord.

  2. Ferdinand says:

    Brubaker är för mig den största och bästa mainstreamförfattaren just nu. Millar, Bendis, Johns, Ellis, Straczynski, Morrison eller dylika når sällan eller aldrig upp till Eds nivåer. Och hasbeens som Moore och Miller har inte en suck. Den enda riktigt intressanta författaren vid sidan av Brubaker tycker jag är Matt Fraction.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...