Nyheter och tips

Previewstips: Gonzo

onsdag 15 september, kl 10:29 av 2 kommentarer

gonzoBrittiska förlaget Self Made Hero har olika kategorier av serier, en av kategorierna är seriebiografier. De har tidigare gett ut Reinhard Kleists lysande Cash- I See a Darkness. Nu är det dags för britterna Will Bingley och Anthony Hope-Smiths biografi över gonzojournalistikens fader Hunter S. Thompson med titeln Gonzo- A Graphic Biography of Hunter S. Thompson. På Self Made Heros hemsida finns lite bilder från albumet och det ser helt okej ut, är biografin bara hälften så flippad och underhållande som filmatiseringen av Fear and Loathing in Las Vegas så lär albumet vara en höjdare. Albumet ges ut i oktober.

Kommentarer

  1. Henrik Ö says:

    Känns som om en serieversion av Hunter S Thompsons liv är helt rätt. Jag är stor Thompson-fan och kommer definitivt förhandsbeställa denna guldklimp!

  2. Anders says:

    Om ni gillar Hunter S. Thompson som serifigur kan jag verkligen rekommendera The Venture Brothers, om ni inte redan sett den. Han dyker upp där i sällskap av en massa bristfälligt maskerade Marvelparodier och annat fantastiskt. Med musik av Jim Thirlwell!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...