Recensioner

Serieblaskan 3/2010

måndag 11 oktober, kl 07:48 av 0 kommentarer

serieblaskan3Senaste numret av Serieblaskan håller liksom de föregående bra kvalitet rent innehållsmässigt. Fokus är på det numera överståndna valet och humorserier men det bjuds även på kopplingen serier och musik, Swamp Thing och Hulken bl.a. Intervjuer finns med Mikke Schirén, Yosh, Tony Cronstam och inte minst Bud Grace. Valspecialaren (numret kom innan valet, det är jag som är seg) är en bra idé men resultatet är skittrist. Alla tillfrågade politiker, sju st, har läst serier men mest i barndomen och intervjuerna blir alltför mycket av partipropaganda. Serien med de mest kända politikerna som följer är ingen höjdare. Humorserier som Blondie, Knasen och MAD är inget jag läser och artiklarna blir därför inte så intressanta för mig men de är alla välskrivna. Detsamma gäller artiklarna om Swamp Thing och Hulken. Recensionerna är som vanligt välformulerade och man slänger inte ut de höga betygen hur som helst. Allt som allt ett bra nummer och ett måste  för den som gillar humorserier.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...