Nyheter och tips

Måndagslänkar

måndag 11 oktober, kl 17:59 av 0 kommentarer
  • The Onion A.V. Club har en lång och fin intervju med MAD-legendaren Al Jaffee (Snappy Answers to Stupid Questions, MAD fold-ins), 89 år och still going strong. Jaffees föräldrar invandrade till USA från Litauen och hans berättelse om hur det gick när hans mor två gånger försökte återvända med familjen till Litauen är härligt tragikomisk.
  • Från NYCC meddelas att det kommer en uppföljare till Mike Mignolas vampyrserie Baltimore: The Plague Ships, den ska heta Baltimore: The Curse Bells. Anders skrev om Baltimore: The Plague Ships nyligen här på Shazam.se.
  • I USA har det alltså nyligen varit NYCC, här i Europa närmar sig London MCM Expo (29-31/10) med stormsteg. Ett hett tips om du känner att du har för lite cosplayare i ditt liv. Bekräftade gäster från serievärlden är bl a Bernard Chang, Sean Phillips, Paul Cornell, Jock och Andy Diggle (fast de sistnämnda tre är såklart alltid på MCM Expo…).
  • För den händelse någon har missat det så har Shazam-favoriten Jason Aaron (Scalped, The Other Side, Wolverine, Punisher: MAX m.m) numera en återkommande krönike-slot på Comicbookresources.com där han under titeln ”Where the hell am I” skriver om hur man slår sig in och fram i serievärlden. Underhållande sanningar från Alabamas store son.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...