Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag

lördag 22 juni, kl 21:12 av 3 kommentarer

Sommarlovet har börjat och midsommarafton är avklarad. Långa dagar med sol och värme eller regn och stugsittande. Vad passar bättre än att sjunka ner i soffan på midsommardagskvällen och flukta på veckans omslag. Ingen Marvel eller Francavilla (nästan) på listan men trevliga bidrag från DC, Dark Horse, Image och Vertigo.

BW-Cv21-ds-be657

Batwoman #21

J.H. Williams III låter Francesco Francavilla sköta pennan inuti tidningen och nöjer sig med att stå för omslaget som han brukar göra. En av de snyggaste Bat-titlarna från DC och veckans bidrag med Killer Croc är inget undantag.

revival11-cover-c8933

Revival #11

När blev du sist strypt av ett omslag? Ur dödlig synvinkel skickligt och magstarkt serverat av Jenny Frison.

22816

Edgar Allan Poe´s The Fall of The House of Usher #2

72 år och still going strong. Richard Corben levererar andra och sista delen i den här skräckhistorien som bara en mästare kan. Hatten av!

Fables_130_Full

Fables #130

Ytterligare ett fantastiskt omslag av Joao Ruas till denna seglivade serie från Vertigo om fabler i närmiljö och nutid.

Kommentarer

  1. Mycket snyggt omslag på Revival! Har ni läst serien? Beskrivningstexten påminner starkt om John Ajvide Lindqvists bok Hanteringen av odöda. Låter spännande.

  2. Andreas Mars says:

    Har själv inte läst Revival och låter frågan gå vidare till övriga på redaktionen. Om någon läser den vore det intressant med en inblick:)

  3. Kristoffer says:

    Jag gillar Revival väldigt mycket. Karaktärer man mer eller mindre omedelbart gillar, en riktig stark kvinna i huvudrollen. Hon har verkliga brister och styrkor, är bra på sitt jobb och engagerande. Främst kretsar serien kring utredningar av olika fall där revivers på något sätt är inblandade men också om varför och hur folk kan komma tillbaks från döden. Känns som att det byggs för att bli en riktig långkörare och 11 nummer in känns det väldigt lovande. Teckningarna är riktigt fina, alla karaktärer har sitt egna utseende och är lätta att skilja åt (två systrar är möjligen lite svåra att skilja åt ibland), ansiktsuttrycken är alltid riktigt bra vilket känns viktigare i denna serie än i många andra.

    Största svagheten är mångden karaktärer, i början är de svåra att hålla reda på och det känns som att viljan är att ha ett färgstarkt gäng figurer (typ som i Twin Peaks) men det lyckas inte riktigt. De senaste numren har varit aningen mer fokuserade. Personligen tycker jag att det är lite irriterande men egentligen ingen stor grej.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...