Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 46

onsdag 20 november, kl 23:34 av 0 kommentarer

Förra veckans omslag på en onsdag? Ja varför inte! Shazam är tillbaka och inget kan stoppa oss från att bjuda på läckerheter från serievärlden. Här nedan kommer sex av mina favoritomslag från föregående vecka.

Mer pulp-noir-magi från Dynamite, propagandapastisch och X-Men:s 50-årsjubileum från Marvel samt härligt Batman-mys från DC. Håll till godo!

DarkNights005-Cov-Ross-b5edb

The Shadow/Green Hornet: Dark Knights #5

Fantastiskt variantomslag av Alex Ross till finalen på Dynamites miniserie med våra gamla pulp-hjältar. Det är så mycket som tilltalar mig i det här omslaget: först det actionfyllda perspektivet med våra hjältar långt fram i tunnelns förgrund som förstärker känslan av klaustrofobi, den mästerligt utförda skuggspelet samt den spöklika dimman. För er som inte får nog av Alex Ross magi rekommenderar jag en flukt på omslaget till The Shadow #18 här.

FEARDEFEND2013011-DC11-LR-5d200

Fearless Defenders #11

Fearless Defenders försvinner från seriehyllan i och med #12 och därmed kommer Veckans omslag bli en frekvent kreatör fattigare. Mark Brooks levererar sin vana trogen ytterligare ett smakfullt bidrag med denna blandning av kvinnlig sovjetisk arbetarpropaganda med amazondoftande superhjälteromantik. Förhoppningsvis dyker Brooks upp med andra titlar, annars kommer jag äta upp min hatt.

XMENGOLD2013001-DC11-LR-10d9d

XMENGOLD2013001-DC21-LR-b4683

X-Men: Gold #1

Marvels första mutanter firar 50-årsjubileum med en jubileumsutgåva som bland annat innehåller tidigare icke utgivet material av mannen som gjorde X-Men till vad de är idag: Chris Claremont! Vi får också två mycket snygga och olika omslag från Olivier Coipel och John Cassaday. Coipel hyllar olika tidsperioder i en och samma bild medan Cassaday koncentrerar sig på första upplagan av 1963 års X-Men.

BG-Cv25-ns-ff4bc

Batgirl #25

Hela Alex Garners omslag är sprängfylld av attribut som osar Batman: Wayne Enterprises, Gotham City, regn, gargoyles, strålkastare, mörker och fladdermöss. Trots att Barbara Gordon ännu inte tagit på sig rollen som Batgirl är det omöjligt att missa vad som väntar henne i framtiden. Vill man se mer av Alex Garner kan man njuta av omslaget till Batgirl #24 här eller kolla in veckans favorit.

3444196-batman25

Batman #25

Två av veckans bästa omslag av samma tecknare hör inte till vanligheterna men Alex Garner är väl värd att premieras för sitt enastående arbete. Ett mycket stilfullt och vackert Batman-omslag komplett med dödskallen i skyn. Jag tycker också att zeppelinare är något av det coolaste som finns så valet av favorit var verkligen inte betungade den här veckan. Vi syns i vanlig ordning på söndag!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...