Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 50

söndag 22 december, kl 18:08 av 2 kommentarer

Dan före dan före dopparedan och julstämningen är total. Klappar under granen, julskinkan griljerad, överfyllt kylskåp, knäckkok och julgodis, jullovslediga barn samt inte en snöflinga i sikte. Precis som det ska vara. Vad passar då bättre än att ytterligare få julkrydda sin härliga söndag med ännu en vecka av härliga omslag? Håll till godo!

Veckans kompott bjuder bland annat på fyra titlar med starka kvinnor i huvudrollen, spöken och levande döda, amasoner och mystiska väsen, Jenny Frison, Kelly Sue DeConnick och gamla hjältar från förr i ny tappning.

cm6

Captain Midnight #6 (Dark Horse Comics)

Freddie Williams II tillsammans med Dan Scott bjuder på fullt ös medvetslös i Dark Horse Comics senaste nummer med hjälten Captain Midnight som gjorde sin debut i radio redan 1938. Ja, vad säger man? Asgrymt helt enkelt!

Ghost-1-Variant-a7ee5

Ghost #1 (Dark Horse Comics)

Mera Dark Horse och återigen dags att stifta bekantskap med Elisa Camerons alter ego i död tappning författad av Kelly Sue DeConnick. Terry Dodsons originalomslag är helt okej men jag blir alltid knäsvag av Paolo Riveras stilrena fingertoppskänsla så jag kör på variantomslaget.

3506976-wonder+woman+01

Wonder Woman #26 (DC Comics)

Cliff Chiang levererar ett mycket snyggt omslag med perfekta färger och Wonder Womans siluett som inramning. Notera hennes luriga leende högst upp i bilden också. Mycket tjusigt!

revival16-cover-beb97

Revival #16 (Image Comics)

Jenny Frison har tre snygga omslag den här veckan men omslaget till Revival är i mitt tycke det bästa. Djupt suggestivt och isande kallt och utlämnande. Kolla även in Frisons bidrag till serierna Mind The Gap #16 samt Red Sonja #6 från Image Comics respektive Dynamite Entertainment.

prettydeadly03-cover-2796f

Pretty Deadly #3 (Image Comics)

Veckans favorit är Emma Dios mystiska omslag till Kelly Sue DeConnicks blandning av västern och folklore. Det här ser mer och mer ut som en serie jag kommer att gilla. Är det ingen på shazam som har läst den än? Nå ja! Själv kommer jag att lägga vantarna på den så fort jag ser ett bra tillfälle. Härligt mystiskt!

Kommentarer

  1. Thomas Fels says:

    Riktigt snygga allihop! Mina favoriter är Wonder Woman och Revival. God jul på er!

  2. Andreas Mars says:

    Det samma 🙂

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...