Nyheter och tips

Mer Guardians of The Galaxy från Abnett och Lanning

torsdag 16 januari, kl 22:54 av 1 kommentar

GARGAL2013014cov-77d02När jag såg den här rubriken i nyligen släppta förhandstitten på Marvel Comics aprilkatalog höll jag på att trilla av stolen av pur glädje. Var det verkligen sant? Skulle min brittiska favoritduo återvända och ånyo sprida oförglömlig kosmisk glans till en titel som under Bendis nuvarande styre förvandlats till en dussinaction dränkt i referenser till olika 80-tals-TV-serier?

Efter att ha samlat ihop min kropp och torkat dreglet ur ansiktet insåg jag att allt bara var en chimär. Visst, Dan Abnett och Andy Lanning dyker upp som författare i Guardians of The Galaxy #14 men bara i två extra historier i detta utökade nummer som enligt Marvels beräkningar är den 100-de numret sedan starten 1969. Dessutom kommer Abnett och Lanning att presentera en miniserie i två delar som är ett preludium till den kommande filmen med vårt kosmiska hjälteteam.

Så, min förhoppning om fortsatt originellt galna och härligt episka äventyr av DnA kom på skam men jag tänker definitivt skaffa mig Guardians of The Galaxy #14, om inte så för att åtminstone få fälla en nostalgisk tår över hur bra serier verkligen kan vara. Om du inte har läst tidigare nummer av dessa herrar, däribland Nova, GoTG, War of Kings, med mera, så gör det! Det är något av det bästa Marvel producerat överhuvudtaget!

Kommentarer

  1. Anders Lundgren says:

    I am Groot!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...