Nyheter och tips

Vad hände med Hawkeye #15?

fredag 17 januari, kl 23:20 av 0 kommentarer
HAWKEYE2012016-DC11-LR-563ee

Hawkeye #16 ute 22 januari

Nästa vecka dyker Hawkeye #16 upp i Staterna och vi får återigen följa Kate Bishops (Hawkeye, inte Hawkguy) fortsatta öden och äventyr på västkusten. Men vän av ordning frågar sig säkert: vad hände med Hawkeye #15?

Lugn bara lugn. Hawkeye #15 dyker lyckligtvis upp i februari trots att den egentligen skulle ha kommit ut redan i september i fjol. Varför Marvel gör denna rockad är än så länge en gåta och även om serien har drabbats av förseningar tidigare är den alltid värd att vänta på. Dessutom hänger #14 och #16 ihop rent kronologiskt eftersom här har Bishop huvudrollen och tecknas av Annie Wu medan David Aja tecknar #15 som handlar om bröderna Bartons kamp med ryska maffian.

Hawkeye #15 ute 12 februari

Hawkeye #15 ute 12 februari

Seriens författare Matt Fraction har haft många järn i elden hos Marvel och tvingades överge skrivandet av Fantastic Four och FF för att hinna med den kommande Inhuman bara för att helt nyligen upptäcka att hans Inhuman inte föll redaktionen på läppen och han byttes ut mot Charles Soule. Snöpligt, men alla är fortfarande vänner och Fraction har trots allt haft ett fantastiskt serieår där hans egna Sex Criminals (Image) utsågs av tidningen Time till årets serie efter bara tre nummer och Hawkeye hamnade på listan över utvalda serier på årets Angoulême-festival tillsammans med bland andra Saga och Battling Boy.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...