Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 5

söndag 2 februari, kl 14:38 av 0 kommentarer

Då var det återigen dags att sätta tänderna i veckans skörd av snygga omslag. Trenden med många variantomslag verkar hålla i sig med flera förlag som hoppat på tåget under senare år, som till exempel Image, Dynamite och Valiant. Frågan som jag ställer mig är hur många som verkligen köper dessa? Själv beställer jag bara själva tidningen och struntar blankt i vilket omslag jag får. När det gäller Hawkeye så lyckades jag få tag i tredje tryckningen av #1-3 och var bara glad att jag fick läsa serien från början. Samlar ni på variantomslag och i så fall varför?

Tung Metall-vibbar, blodtörstig katt, mysig sköldpadda, Silver Age-nostalgi och härlig galenskap från Marvel Comics, IDW och Image Comics bjuds det på i veckans post.

THORGOT2012018-DC11-LR-3d36f

Thor: God of Thunder #18

Esad Ribic har levererat en riktigt skön svit av snygga omslag till åskgudens egna titel sedan omstarten förra året. Det här doftar härligt av gamla Tung Metall och Conan och ger mig underbara rysningar. Episkt och storslaget.

TMNT-30-pr-1-33760

Teenage Mutant Ninja Turtles #30

 Detta omslag av Ross Campbell är bedårande. Det är enkelt och tänkvärt och visar en sida av vår lilla kvartett av muterade ninjasköldpaddor som jag aldrig sett förut.

saga18-cover-ba888

Saga #18

Avslutningen på tredje arcen av Brian K Vaughan och Fiona Staples hit bjuder på ett olycksbådande och blodtörstigt porträtt av Lying Cat. Även om jag själv inte är så exalterad av Saga kommer Staples alltid att vara en vinnare i min bok.

XMENLG2012023-DC11-LR-db1ed

X-Men Legacy #23

Näst sista stoppet på Legions galna äventyr den här gången bjuder på ett hejdlöst sjukt och underbart omslag av mästaren Mike Del Mundo. En vecka utan Mike vore en synnerligen tråkig vecka.

MIRACLEMAN2014002-DC11-LR-1-d4266

Miracleman #2

Veckans favorit går till Alan Davis som fått i uppdrag att rita ett knippe nya omslag (tillsammans med en hög med andra tecknare) till återutgivningen av Miracleman i Marvels regi. Davis har en naturlig Silver Age-känsla som alltid gått rakt in i mitt hjärta och får mig att tänka på hur mycket jag älskar serier. Den här bilden har jag haft som bakgrund på telefonen ända sedan den dök upp första gången och den kommer stanna länge. Ett fett plus är att man slipper Marvels röda rand också.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...