Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 11

söndag 16 mars, kl 18:42 av 0 kommentarer
David Laphams Stray Bullets är tillbaka med en ny följetong.

David Laphams Stray Bullets är tillbaka med en ny följetong.

Här kommer en hög med nya trevliga utgåvor som kom ut i veckan.

Marvel Comics: Fem av ungdomarna som överlevde Avengers Arena dyker nu upp i fortsättningen Avengers Undercover där de försöker infiltrera Baron Zemos ondskefulla imperium. Kelly Sue DeConnick är tillbaka med en ny volym av Captain Marvel där vi återigen får följa Carol Danvers öden och äventyr. Ales Kot är ytterligare ett förvärv från indieförlagen (aktuell med Zero hos Image Comics) och han har fått hedersuppdraget att lansera den tredje volymen av Secret Avengers.

Dynamite Entertainment: Nostalgin står högt i kurs med ny lansering av seriefiguren Magnus: Robot Fighter som såg dagens ljus 1963. Förlaget passar också på att fira TV-serien Six Million Dollar Mans 40-årsjubiléum med The Six Million Dollar Man: Season Six som är en direkt fortsättning på Steve Austins äventyr från 1970-talet. Man har tidigare gett ut en serie med samma figur, då kallad Bionic Man, men efter nedläggningen av denna titel 2013 tar man nu nya tag.

Image Comics: Stray Bullets dyker upp igen med en ny följetong kallad Stray Bullets: Killers. Samtidigt passar förlaget på att ge ut en riktig feting: Stray Bullets: The Über Alles Edition som samlar alla tidigare nummer av David Laphams Eisner-belönade kriminalserie från starten 1995 i en och samma volym på hela 1200 sidor.

Så ja, då var det dags för veckans omslag också.

HAWKEYE2012017-DC11-LR-e7474

Hawkeye #17 (Marvel Comics)

Det här numret presenterades ursprungligen som #18 men vi lämnar villervallan när det gäller Hawkeyes numrering och njuter istället av ytterligare en fantastiskt omslag av David Aja. Som bilden antyder rör vi oss i det här numret i TV:ns förlovade land och det bjuds på en minst sagt skruvad upplevelse.

RMOWAR-Cv2-6edfb

The Royals: Masters of War #2 (Vertigo)

Ett högtflygande omslag av seriens tecknare Simon Coleby som tar oss till en annan tid. Prins Henry hinner till och med med att salutera sina trupper med en tjusig honnör även om engelsmän brukar visa handflatan vid sådana tillfällen. Nå ja, det kanske inte gäller brittiska kungligheter.

CAPMARV2014001-DC21-LR-3a0a0

Captain Marvel #1 (Marvel Comics)

Ett synnerligen mäktigt och värdigt omslag av John Cassaday (pluspoäng för att vi slipper den jobbiga röda bården) som understryker att Carol Danvers verkligen är något av det bästa förlaget har i sin katalog.

BG-Cv29-ds-dc3de

Batgirl #29 (DC Comics)

Samtliga omslag av Alex Garner till Batgirl är hittills av en mycket hög klass och den här godbiten är inget undantag. Det är lite förvånande att DC enligt mitt tycke håller så låg klass när det gäller kreativa omslag. De ända som klarar sig bra är Batmans olika följetitlar men de är sannerligen både snygga och intressanta. Kolla till exempel in Greg Capullos Batman #29 om du inte tror mig.

BWIDOW2014004-DC11-LR-be2fc

Black Widow #4 (Marvel Comics)

Sist ut har vi veckans favorit: Phil Noto bjuder på ett färgstarkt och ödesmättat omslag med perfekt komposition till Natasha Romanoffs senaste äventyr.

 

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...