Nyheter och tips

Veckans omslag – vecka 17

söndag 27 april, kl 21:28 av 1 kommentar

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan blir det kriminalfall i rymden, ny kanadensisk superhjälte, krokodilmat, nya ursprung och ninjas. Mycket nöje!

Fuse03-McKelvieCVR_web

The Fuse #3 (Image Comics)

De omaka kriminalarna Klem och Dietrich fortsätter jakten på mördaren på den avlägsna rymdstationen och får en hjälpande hand av Jamie McKelvies asgrymma variantomslag. Jag skulle lätt läsa vilken serie som helst om McKelvie stod för tecknandet. Hans stil är så elegant och läcker och det är som tur är mindre än två månader kvar till The Wicked + The Divine.

JLU-Cv0-1-50-var-ed314

Justice League United #0 (DC Comics)

Den nya kanadensiska superhjälten Equinox är det senaste tillskottet i DC-katalogen. Här dansar hon in i Mike McKones snygga variantomslag med skönt perspektiv och härliga färger.

DEXTERDU2014003-DC11-LR-844ff

Dexter Down Under #3 (Marvel Comics)

Mike Del Mundo gör det igen. Dexter har bytt Floridas alligatorer mot Australiens krokodiler och här befinner oss bokstavligen i det dreglande gapet på en sådan best, redo att få smaka människokött. Roligt, makabert och väldigt snyggt på samma gång.

SECO-Cv1-ds-204a4

Secret Origins #1 (DC Comics)

Gammalt möter nytt i Lee Bermejos episka Alex Ross-liknande omslag. En fin hyllning till Stålis från förr och en blick framåt med en modernare dräkt

ELEKTRA2014001-DC11-LR-f0de1

Elektra #1 (Marvel Comics)

Sist ut har vi veckans favorit. Att vi från och med nu får njuta av Mike Del Mundos fantastiska galenskaper och uppfinningsrikedom både inne i en tidning och på omslagen gör mig alldeles knäsvag. Redan nu kan jag lova er att ni kommer att få se mycket av den här tidningen här på Shazam. I alla fall om Andreas själv får välja.

Kommentarer

  1. Niklas says:

    Elektra!! 🙂
    Omslaget till Lazarus var ju lite roligt med

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...