Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 18

söndag 4 maj, kl 19:49 av 1 kommentar

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan blir det vaxljusmonster, Star Wars vi minns, Fear and Loathing in Las Vegas, rymdsurfande och Peter Parkers återkomst. Mycket nöje!

DISKINGSOTW2014004-DC11a-a12af

Disney Kingdoms: Seekers of The Weird #4
(Marvel Comics)

Vid det här laget är det ingen hemlighet att jag är väldigt svag för Mike Del Mundos snygga omslag och här får vi återigen stifta bekantskap med de bisarra äventyr som Maxwell och Melody tvingas utstå i Museum of The Weird.

25058

Star Wars: Rebel Heist #1 (Dark Horse Comics)

Adam Hughes har gjort flera fantastiska omslag till Vertigoserien Fairest men här blir det klassisk Star Wars-nostalgi. Gamle Han Solo och de andra kända figurerna i bakgrundscollaget ser verkligt kusligt levande ut.

DeadlyClass04-Cover-ab162

Deadly Class #4 (Image Comics)

Wes Craig tar med våra ungdomar på en riktigt trippad klassresa till Las Vegas med en livsfarlig psykopat i hälarna. Det sjuka ljuset, perspektivet och ansiktsuttrycken är underbara. Att vi dessutom ser vad som väntar framför och bakom dem samtidigt gör hela omslaget till en berättelse i sig.

SILVSURF2014002-DC21a-d6e02

Silver Surfer #2 (Marvel Comics)

I nästa nummer av Silver Surfer står Adi Granov för variantomslaget så det är bara att tacka och bocka för de otroligt stämningsfulla hyllningar till himlaryttaren som Francesco Francavilla levererat i #1 och här #2. Bägge två är så tidlöst klassiska att jag hoppas att posters eller tröjtryck dyker upp snarast.

ASM2014001-DC21a-6c51b

The Amazing Spider-Man #1 (Marvel Comics)

Peter Parker som Amazing Spider-Man är tillbaka och Marvel gödslar med en hög av omslag till ett av sina flaggskepp. Humberto Ramos originalomslag ser bara konstigt ut men Alex Ross variant är en riktig höjdare som dök upp i Veckans nyheter. Marcos Martins alster är dock i mina ögon helt sagolikt och förtjänar därmed titeln Veckans favorit. Spider-Man i fritt fall över New York med upp-och-ner-vänt perspektiv, underbara färger och titelbokstäverna som verkligen understryker att Spider-Man är Amazing. Vi ses om en vecka!

Kommentarer

  1. Pärka says:

    En bra vecka för omslag. Fint att se personliga favoriter som Del Mundo, Francavilla och Craig. Av dessa håller jag Deadly Class högst. Älskar förutom det du nämnt hur titeln har utformats för detta nummer.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...