Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 46

söndag 16 november, kl 22:45 av 0 kommentarer

KLRN-Cv2-1-25-var-0c177CONST-Cv19-ds-a82a2Hexed-004-coverA-ae76eBM-Cv36-1-25-var-defe6ANCAPA2014001-DC71-70513

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på hornprydd demon, punk rocker, snygg titel, Jokerns första framträdande och en gammal hjälte i ny skepnad. Mycket nöje!

KLRN-Cv2-1-25-var-0c177

Klarion #2 (DC Comics)

Andrea Sorrentino har gjort sig ett namn med sina stilistiskt fulländade omslag till Jeff Lemires Green Arrow och här tar han sig an den lille blåhudade demonen Klarion i ett omslag fullt av olycksbådande mystisk magi och en obehagligt illvillig blick.

CONST-Cv19-ds-a82a2

Constantine #19 (DC Comics)

Juan Ferreyra bjuder också på färgstark magi när TV-aktuella John Constantine tar fram sin inre punk rocker. Den slafsigt knutna slipsen glöder, ögonen är vilda, ciggen är på plats och håret står på ända när Constantine laddar för slutackordet.

Hexed-004-coverA-ae76e

Hexed #4 (Boom! Studios)

Emma Rios senaste omslag till Hexed är både poetiskt, vackert och oroväckande på samma gång med det som ger mig härlig gåshud är hur skickligt hon hanterar den ohyggligt snygga och blodiga titeln.

BM-Cv36-1-25-var-defe6

Batman #36 (DC Comics)

Andy Kuberts variantomslag till Batman är en hyllning till Jokerns första framträdande i Batman #1 (1940), tecknat av Bob Kane. Kubert lyckas inte bara kopiera rummet med lampa, vulgär stol, masken på väggen och Jokerns pose utan han lägger till extra lager med en perfekt skugga, reflektionen i den kantstötta bordskivan, tapeten som lossnat och en brutal ondska.

ANCAPA2014001-DC71-70513

All-New Captain America #1 (Marvel Comics)

Veckans favorit går till en gammal hjälte i ny skepnad och finns det något värdigare än att låta Alex Ross stå för presentationen av en ny epok i Marvels historia. Sam Wilson framställs som en mycket värdig innehavare av titeln Captain America men mest rörande är nog ändå den åldrade Steve Rogers gestalt som strålar av erfarenhet och visdom. Vi ses om en vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...