Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – Vecka 52

söndag 28 december, kl 23:28 av 2 kommentarer

SleepyHollow-003-coverB-d9f4bAQM-Cv37-Darwyn-var-da3a6STK658392GOTHMID-Cv2-ds-68b25UNCX2013029-DC21-5f0e8

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på huvudlösa ryttare, kärlek, omklädningsrum, skräck och klassiska X-Men. Mycket nöje!

SleepyHollow-003-coverB-d9f4b

Sleepy Hollow #3 (Boom! Studios)

Robert Sammelin tycker om att rita tuffa brudar med riktigt stora vapen, utmanande klädsel och motorcyklar men här visar han att han även har andra strängar på sin lyra. TV-serien är en besvikelse och serien har jag inte läst överhuvudtaget men Sammelin lyckas fånga Sleepy Hollows blandning av gammal goth och modern polisserie på ett övertygande sätt.

AQM-Cv37-Darwyn-var-da3a6

Aquaman #37 (DC Comics)

Ahh, L’amour!!! Darwyn Cooke bjuder på ett passionerat möte i vågskvalpet mellan Aquaman och Mera med underbara färger och härlig atmosfär.

STK658392

Superman #37 (DC Comics)

Nu när telefonkioskerna är ett minne blott blir det bekymmersamt för Clark Kent att byta om till Stålis. Darwyn Cooke skriver ett nytt kapitel i Supermans liv när de smarta telefonerna tagit över.

GOTHMID-Cv2-ds-68b25

Gotham by Midnight #2 (DC Comics)

Att se Ben Templesmiths skräckinjagande skuggor både på utsidan och insidan i Gotham by Midnight är en fröjd och hade jag inte sett titeln hade jag aldrig gissat att det här är en DC-serie.

UNCX2013029-DC21-5f0e8

Uncanny X-Men #29 (Marvel Comics)

Veckans favorit går återigen till den fenomenale Alex Ross som i det här variantomslaget tar oss med till den upplaga av X-Men som såg dagens ljus i Giant Size X-Men #1 1975 tillsammans med Professor X:s gamla team. Ett klassiskt nummer och ett klassiskt omslag av Ross. Nästa vecka börjar jag sammanfatta året så håll utkik efter årskrönika och ett ”Årets omslag” där jag lyfter fram mina favoriter under året. Vi ses!

Kommentarer

  1. Dennis says:

    En besvikelse? Sleepy Hollow är ta mig tusan den bästa serie som sänts på år och dag.

  2. Andreas Mars says:

    Har bara sett två avsnitt och det tilltalade inte mig. Det kanske är som med Agents of S.H.I.E.L.D. att den blev bättre än starten.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...