Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 5

söndag 1 februari, kl 11:33 av 0 kommentarer

AlexandAda12-Cover-4a3aaColder-CV-2339fNOVA2013026-DC11-4d350Revival27-Cover-a6ddcSECAVN2014012-DC11-14ba0

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på skadad android, surrealistisk mardröm, rymdhjälte i fara, fula fiskar och mikroskopisk detaljrikedom. Mycket nöje!

AlexandAda12-Cover-4a3aa

Alex + Ada #12 (Image Comics)

Jonathan Luna och Sarah Vaughns serie om kärleken till en android är väl värd att utforska och det gör ont i mitt hjärta att se att någon har gjort Ada illa. Underbara färger och en stark känsla av smärta, chock och bestörtning.

Colder-CV-2339f

Colder: The Bad Seed #4 (Dark Horse Comics)

Juan Ferreyra är verkligen en mästare på att leverera sjukt obehagliga och surrealistiska omslag till hans och Paul Tobins serie Colder och om jag inte lyckas slita blicken från det här snart kommer jag drömma mardrömmar i en vecka.

NOVA2013026-DC11-4d350

Nova #26 (Marvel Comics)

R’john Bernales och Chris Turcotte bildar tillsammans tecknarduon Orphans Cheeps som står för detta underbara omslag till senaste numret till Nova. Deras sjukt sköna cartoon-stil finns att avnjuta på blogspot och det kommer fler snygga omslag till Nova från duon under året.

Revival27-Cover-a6ddc

Revival #27 (Image Comics)

Det verkar som om det är mer än människor som återuppstår i serien Revival. Jenny Frison gör det igen med ett omslag som är både vackert och fasansfullt på samma gång. Har ni inte börjat läsa den här serien än så rekommenderar jag den varmt och det finns för närvarande två inbundna samlingsvolymer ute för den som vill utöka sin samling men en riktigt bra serie.

SECAVN2014012-DC11-14ba0

Secret Avengers #12 (Marvel Comics)

Veckans favorit går till detta asgrymma och otroligt detaljrika omslag av Tradd Moore. Ett riktigt lyxigt omslag som jag kan flukta på i evigheter och ständigt hitta nya detaljer. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...