Nyheter och tips

Veckans nyheter – vecka 21

lördag 23 maj, kl 23:42 av 0 kommentarer

ValhallaMad01-CoverB-3f216Varmt välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans Nyheter! Här presenterar jag previews av nya nummer på seriehimlen, gamla favoriter som återvänder och andra små läckerheter som dykt upp under veckan som har gått.

Image Comics: Joe Casey (Sex) och Paul Maybury (Sovereign) slår sina påsar ihop igen vilket de senast gjorde med serien Catalyst från Dark Horse Comics. Den här gången blir den en skruvad komedi à la Gudarna måste vara tokiga där vi får möta gudarna Glorious Knox, Greghorn The Batllebjorn och Jhago The Irritator från gudariket Viken som är på semester i New York City i serien Valhalla Mad. Förbered dig på mycket mjöd, galenskap och härlig Shakespeare-dialog.

AFORCESW2015001-DC11-12e54Marvel Comics: Secret Wars är i full gång med flera nya titlar på hyllorna just nu men trots Ultimate Ends, Planet Hulk, Master of Kung-Fu, med flera är det egentligen bara en enda titel som får mig att gå i spinn. A-Force, skriven av G. Willow Wilson (Ms. Marvel) och Marguerite Bennet (Butterfly, Sleepy Hollow) med bilder av Jorge Molina där vi får möta nästan samtliga kvinnliga hjältar, i Marvels rika stall av sådana, i en och samma tidning. Här får vi åter stifta bekantskap med She-Hulk, Ms. America Chavez, Medusa, Captain Universe och andra favoriter som tillsammans försvarar önationen Arcadia som är ett av länderna i Doctor Dooms Battleworld. Serien är en av de lyckliga som även får en fortsättning efter att Secret Wars är över och eftersom den redan ligger på min pull list kommer det en recension nästa månad.

Det var allt för den här veckan! På söndag är det dags för ett nytt avsnitt av Veckans omslag så håll ut tills dess och framförallt, läs mycket serier.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...