Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 28

lördag 11 juli, kl 22:28 av 0 kommentarer

RUNAWY2015002-DC21-a4ff9CONSTHLB-Cv2-ds-d83cd1437165_xlGOTHAC-Cv8-ds-b9576JLA_Cv2_1_25_var

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Marvels bästa tonårsgäng, spökdöd, crossover, begravning, Lagens väktare, trevlig länk och en liten sommarhälsning. Mycket nöje!

RUNAWY2015002-DC21-a4ff9

Runaways #2 (Marvel Comics)

Låt mig få presentera Lumberjanes…förlåt, Runaways. Nyligen Eisner-belönade Noelle Stevenson ger sin bild av Marvels bästa tonårsgäng som bara hon kan.

CONSTHLB-Cv2-ds-d83cd

Constantine: The Hellblazer #2 (DC Comics)

En elak buse dödar John Constantines enda vänner: spökena som hemsöker honom. Riley Rossmo visar på ett mycket vackert sätt hur det ser ut när något som redan är dött åter dör.

1437165_xl

Star Trek/Green Lantern: The Spectrum War #1 (IDW)

Elsa Charretier är en ny favorit som tecknare till serien The Infinite Loop och här visar hon på ett enkelt men effektfullt sätt upp sin talang.

GOTHAC-Cv8-ds-b9576

Gotham Academy #8 (DC Comics)

Olive Silverlock går igenom en svår period på Gotham Academy och Karl Kerschls sorgliga men snygga omslag gör mig ännu mer sugen på den här serien.

JLA_Cv2_1_25_var

Justice League of America #2 (DC Comics)

Veckans favorit går till Francis Manapul och ett rasande snyggt omslag med Justice League of America med grälla färger och allt.

Nu tänker jag ta semester en vecka men är åter på lördag och som en liten sommarpresent kan ni följa länken här för att spana in alla Darwyn Cookes variantomslag för DC Comics i december förra året som gav honom en välförtjänt Eisner Award i fredags. Länken går dessutom passande nog till Comics Alliance som också fick pris i kategorin Best Comics-Related Periodical/Journalism. Näst på tur i högen av recensioner är Black Widow, Deadly Class, WicDiv, Lazarus, Velvet, Omega Hulk och kanske vågar jag mig på att recensera den underbara men vulgära serien Airboy så håll ut och ha en fortsatt skön sommar.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...