Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 41

söndag 11 oktober, kl 18:18 av 0 kommentarer

BSRB_007_COVER-C_HAIRSINEAC-Cv45-monsters-var-02543SURCL-Cv1-aff40boom_rowansruin_001_incentivecbldf-liberty-annual-2015-duncan-fegredo

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på stora vapen, varelser från Krypton, klubb för överlevare, hemsökt hus och galen humorantologi. Mycket nöje!

BSRB_007_COVER-C_HAIRSINE

Bloodshot Reborn #7 (Valiant Entertainment)

Jag brukar inte gilla omslag med mycket blod, stora skjutvapen och läskiga yxor men jag är beredd att göra ett undantag med Trevor Hairsines variantomslag till senaste numret av Bloodshot Reborn.

AC-Cv45-monsters-var-02543

Action Comics #45 (DC Comics)

Halloween närmar sig och DC bjuder den här månaden på variantomslag med temat Monsters of the Month och min favorit hittills är denna skapelse av Dave Johnson där han levererar en härlig hyllning till rymdgenren från 50-talet.

SURCL-Cv1-aff40

Survivor’s Club #1 (Vertigo)

Mera skräck utan yttre rymden men med övernaturliga inslag bjuds det på i nya serien Survivor’s Club som dessutom har omslag skapade av Bill Sienkiewicz.

boom_rowansruin_001_incentive

Rowans Ruin #1 (BOOM! Studios)

Vi avslutar skräckgenren med Andre de Freitas obehagliga variantomslag till nya serien Rowans Ruin om ett hemsökt hus med samma namn.

cbldf-liberty-annual-2015-duncan-fegredo

CBLDF Presents Liberty Annual 2015
(Image Comics)

Veckans favorit går till en galen humorantologi sponsrad av Comic Book Legal Defense Fund där Duncan Fegredo gjort ett roligt och snyggt variantomslag med de välkända tre aporna i fokus. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...