Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 47

söndag 22 november, kl 19:16 av 0 kommentarer

MSMARV2015001-DC41-6511bBLKKNGHT2015001-DC11-05d8bTHOR2015001-DC71-dfaf5CLNRM-Cv2-d180bBMEUR-Cv1-1-25-var-7eb19

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på förstanummer, hjältelivets baksida, svärdet i stenen, värdig Thor, gåtfull guru samt Batman och Jokern på Europaturné. Mycket nöje!

MSMARV2015001-DC41-6511b

Ms. Marvel #1 (Marvel Comics)

Ny volym med Kamala Khan som Ms. Marvel, fortfarande författad av G. Willow Wilson och tecknad av Adrian Alphona samt Takeshi Miyazawa. Kamalas dröm om att bli en Avenger har gått i uppfyllelse men att vara superhjälte har också sina avigsidor, vilket visas i detta snygga och roliga variantomslag av Sara Pichelli.

BLKKNGHT2015001-DC11-05d8b

Black Knight #1 (Marvel Comics)

Ny serie med Dane Whitman som Black Knight och den här gången är skådeplatsen Weirdworld, Marvels senaste och galnaste påfund som fick en underbar presentation i serien med samma namn, författad av Jason Aaron och tecknad av geniet Mike Del Mundo. Julian Totino Tedesco står för omslaget i härlig fantasy-stil.

THOR2015001-DC71-dfaf5

The Mighty Thor #1 (Marvel Comics)

Jason Aarons tredje volym med Thor och efter 33 nummer kan man verkligen säga att han är varm i kläderna. Jane Foster som Thor är en fortsatt frisk fläkt och Olivier Coipels omslag levererar allt man kan önska sig.

CLNRM-Cv2-d180b

Clean Room #2 (Vertigo)

Gail Simones thriller om en mäktig hjälp-till-själv-organisation som avslöjar dina innersta rädslor och svagheter verkar fängslande. Serien blir inte sämre av att Jenny Frison står för omslagen eftersom det alltid är en fröjd att skåda hennes alster. Här är det den gåtfulla gurun Astrid Mueller själv som avporträtteras i ett både vackert men olycksbådande omslag.

BMEUR-Cv1-1-25-var-7eb19

Batman: Europa #1 (DC Comics)

Vissa serier tar god tid på sig och de som väntat på miniserien Batman: Europa har fått vänta i elva år men nu är den äntligen här. Lee Bermejo står för Veckans favorit med en frustrerad Batman i förgrunden och en skrattande Jokern mot en blodröd fond av Europa i bakgrunden. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...