Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 28

söndag 17 juli, kl 22:30 av 0 kommentarer

OML2016008-DC31-f850fDTC-Cv936-ds-c5d79VISION2015009-DC11-e93daNINJAK-017-COVER-B-LATORRE-d9b7fTheWickedAndTheDivine-21-1-be625

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Logans sista suck, mysgubben Clayface, Vision utan själ, Ninjaks undergång och futuristiska valkyrior. Mycket nöje!

OML2016008-DC31-f850f

Old Man Logan #8 (Marvel Comics)

De senaste veckorna har Marvel kört en serie med makabra variantomslag som skildrar flera mutanters hädangång, allt som en försmak till eventet Death of X som kickar igång i oktober. Här är det Old Man Logan som drar sin sista suck efter en batalj mot flera ärkefiender som Sabretooth, Silver Samurai och Lady Deathstrike i ett omslag av Rafael Albuquerque.

DTC-Cv936-ds-c5d79

Detective Comics #936 (DC Comics)

Batman och Batwoman har samlat ihop ett udda team för att möta ett nytt hot mot Gotham City och frågan Batwoman ställer sig är om det var ett så klokt val att rekrytera den labila skurken Clayface? Eddy Barrows och Eber Ferreiras omslag är både snyggt, läskigt och inte så lite komiskt.

VISION2015009-DC11-e93da

The Vision #9 (Marvel Comics)

En av Marvels bästa serier just nu är The Vision i händerna på den förträfflige författaren Tom King där synthezoiden försöker skydda sin familj till varje pris. Som Mike Del Mundos omslag visar har han även offrat sin själ i processen.

NINJAK-017-COVER-B-LATORRE-d9b7f

Ninjak #17 (Valiant Entertainment)

Den hänsynslösa lönnmördaren Roku har förstört Colin Kings liv från insidan och ut men än har han inte gett upp. Diego Latorre bjuder på ett mycket vackert och symboliskt omslag.

TheWickedAndTheDivine-21-1-be625

The Wicked + The Divine #21 (Image Comics)

Veckans favorit går till Jamie McKelvies neonskimrande omslag till senaste numret av The Wicked+The Divine där vi får skåda Wodens tre valkyrior i sina futuristiska Tron-dräkter. Den pågående arcen har bjudit på vansinnigt snygg action i den pågående konflikten mellan popgudarna och serien är lätt en av de bästa jag läser just nu. Vi ses nästa vecka!

 

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...