Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 51

söndag 25 december, kl 18:14 av 0 kommentarer

lucf-cv1330560thanos2016002-dc11-lrasm2015022-dc11-lraqm-cv13-open-order-var

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på julbesvikelse, magiska dimensioner, gudalik gestalt, klonkonspiration samt dramatisk undervattensscen. Mycket nöje!

lucf-cv13

Lucifer #13 (Vertigo)

Veckans första omslag blir också påpassligt nog ett härligt julomslag av Dave Johnson där Lucifer är minst sagt förtretad över innehållet i sin julstrumpa.

30560

Ether #2 (Dark Horse Comics)

Boone Dias verkar ha tagit sig vatten över huvudet när han försöker lösa ett magiskt mord med hjälp av vetenskapliga metoder. David Rubín är en favorit med sin skönt elastiska stil och jag ser fram emot att läsa Ether i sin helhet.

thanos2016002-dc11-lr

Thanos #2 (Marvel Comics)

Thanos som han själv vill framstå kanhända men jag gillar verkligen Mike Deodatos omslag som utstrålar gudalik godhet samt lugn och frid i kontrast till Thanos kärlek till döden.

asm2015022-dc11-lr

Amazing Spider-Man #22 (Marvel Comics)

Clone Conspiracy är i full gång och Alex Ross levererar ett underbart kusligt omslag med flera kända ansikten ur väggkryparens persongalleri.

aqm-cv13-open-order-var

Aquaman #13 (DC Comics)

Veckans favorit kanske inte är något märkvärdigt men jag fastnade direkt för Joshua Middletons dramatiska undervattensscen med härligt ljus och underbara detaljer. Nu när julstöket är över kommer det bli lite mer tid för bloggande och nästa vecka tänkte jag klara av två seriealbum (Patience och The Nameless City), årskrönika och lite annat smått och gott. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...