Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 16

söndag 23 april, kl 22:36 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på TV-spel, The Gentleman, Angela Spica, rymdäventyr och hommage till Sterankos Nick Fury. Mycket nöje!

Ms. Marvel #17 (Marvel Comics)

Kamala Khan verkar ha förlorat den digitala matchen mot det självständiga datorviruset Doc X i Nelson Blake II:s roliga och stilsäkra omslag.

Astro City #43 (Vertigo)

The Gentleman kämpar mot Lord Saampa och hans Serpent Cult i ett härligt omslag signerat Alex Ross.

The Wild Storm #3 (DC Comics)

Jamie McKelvie är en av mina absoluta favoriter och alla hans omslag bjuder ofta på modern design och snygga linjer. Här är det Angela i The Wild Storm som försöker hålla en låg profil men som avslöjas om man lägger pusslet rätt.

World Reader #1 (AfterShock Comics)

Elizabeth Torque har levererat två mycket snygga variantomslag till två mycket lovande titlar från det relativt nya förlaget AfterShock Comics: förförra veckans Eleanor and the Egret och nu rymdäventyret World Reader. Det sistnämnda bjuder på underbar atmosfär och känsla och är ett omslag som berör och griper tag i en.

Nick Fury #1 (Marvel Comics)

I senaste Veckans nyheter pratade jag om min kärlek till Jim Sterankos underbara run med Nick Fury: Agent of S.H.I.E.L.D. från 1960-talet och Greg Land har i Veckans favorit verkligen anammat Sterankos stil och tagit den till 2010-talet med härliga färger och snygg design. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...