Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 35

söndag 3 september, kl 18:43 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på efter apokalypsen, vacker himmel, oväntad magi, fight i neonljus och Darkseid. Mycket nöje!

Animosity #9 (AfterShock Comics)

Efter att ha slukat hela sjätte säsongen av The Walking Dead i helgen så kan man lugnt säga att jag föll pladask för Rafael de Latorre omslag till den annorlunda efter-apokalypsen-serien Animosity där djuren plötsligt tagit över världen och utkräver hämnd på mänskligheten, men även utan det faktum så är det ett riktigt snyggt omslag.

Deadly Class #30 (Image Comics)

Utan Jordan Boyds magiska färger hade detta stämningsfulla omslag av Wes Craig till senaste numret av Deadly Class förmodligen passerat förbi obemärkt men nu kan jag istället njuta av det i all sin härlighet.

X-Men: Blue #10 (Marvel Comics)

Hank McCoy har tydligen börjat lära sig magi men som alla vet så kommer inte dessa krafter utan ett pris. Veteranen Arthur Adams står för denna lilla godbit.

All-Star Batman #13 (DC Comics)

En våldsam fight med blixtar och hällande ösregn i bakgrunden av ett imponerande neonljus gör Rafael Albuquerques omslag närmast episkt.

Darkseid Special #1 (DC Comics)

Som alla serieälskare nog märkt så skulle legenden Jack Kirby ha fyllt 100 år den här veckan och därför är det inte så konstigt att Chris Burnhams underbara omslag med Kirbys ondskefulla skapelse Darkseid hamnar på förstaplats den här veckan. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...