Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 37

söndag 17 september, kl 17:20 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på skön nostalgi, dimensionsknas, postapokalyptisk high fantasy, gastkramande skräck och Hellboy. Mycket nöje!

 

Runaways #1 (Marvel Comics)

En av de häftigaste grejerna med originalupplagan av Runaways är att se Adrian Alphonas enastående utveckling som tecknare som man kan njuta av i fulländning i Ms. Marvel och i detta härligt nostalgiska variantomslag till seriens nystart.

Black Science #31 (Image Comics)

Matteo Scalera bjuder på galen och färgstark action som lovar gott inför den nya storyarcen och gör mig också extra sugen på att läsa sjätte volymen som redan ligger i läshögen och väntar på att få avnjutas.

The Realm #1 (Image Comics)

Tony Moore var med skapade ett fenomen tillsammans med Robert Kirkman med första volymen av The Walking Dead och här återvänder han till den postapokalyptiska genren med orcher istället för zombier i ett variantomslag till den nya lovande serien The Realm.

Harrow County #25 (Dark Horse Comics)

25 nummer har det blivit i den suggestiva och vackra skräckserien Harrow County och Tyler Crook bjuder på ytterligare ett gastkramande omslag.

Hellboy and the B.P.R.D.: 1955 – Occult Intelligence #1
(Dark Horse Comics)

Veckans favorit går till Paolo Rivera och en rasande snygg gestaltning av Hellboy. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...