Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 39

söndag 1 oktober, kl 17:32 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på världens smartaste pojke, farlig romans, tidsresande, tentakelmonster och witch-noir. Mycket nöje!

Fu Jitsu #1 (AfterShock Comics)

Fu Jitsu är världens smartaste pojke och har varit det de senaste 100 åren. Detta odödliga geni har upplevt äventyr runt hela Jorden och galaxen och stiftat bekantskap med historiska personer som Einstein och Gandhi samtidigt som han skyddat vår värld från Robert Wadlow, världens längste man, och hans farliga magivetenskap. Detta låter helt galet och underbart och Greg Smallwood lyckas även fånga känslan i sitt snygga omslag.

Batgirl #15 (DC Comics)

Nightwing, Batgirl och Mad Hatter i ett både olycksbådande och romantiskt omslag av mästaren Joshua Middleton.

The Infinite Loop: Nothing But the Truth #1 (IDW)

The Infinite Loop var en av mina favoritserier 2015 och nu är Elsa Charretier och Pierrick Colinets fartfyllda och tänkvärda chrononautserie tillbaka med en ny följetong tecknad av Daniele Di Nicuolo (Mighty Morphin Power Rangers). Charretier står för det underbara omslaget och Cliff Chiangs variantomslag är inte heller så pjåkigt.

Justice League of America #15 (DC Comics)

Doug Mahnke bjuder på actionmys med Atom och ett läskigt tentakelmonster.

Black Magick #8 (Image Comics)

Jag föredrar att samla alla lösnummer i en arc och läsa dem i en sittning men ibland blir frestelsen att tjuvstarta för stor, speciellt när det gäller Greg Rucka och Nicola Scotts vansinnigt spännande och rysligt väl genomförda witch-noir Black Magick och inte blir det lättare när man ser ett så magiskt variantomslag av Jenny Frison. Tveklöst en av de starkaste kandidaterna till årets bästa pågående serie och Frison förtjänar verkligen titeln Veckans favorit. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...