Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 50

söndag 17 december, kl 21:02 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på gammalt omslag i nytryck, detaljerad magi, Jean Grey & co, The Archies och grande finale av Harrow County. Mycket nöje!

Jenny Finn #2 (Dark Horse Comics)

Första bidraget till Veckans omslag borde egentligen falla utanför tävlan eftersom det dök upp redan 1999 i Mike Mignola och Troy Nixeys serie Jenny Finn, då från förlaget Oni Press. Nu ges serien ut igen på Dark Horse och jag kan inte helt enkelt låta detta förträffliga omslag passera obemärkt.

Maestros #3 (Image Comics)

Steve Skroces Maestro är definitivt en av årets nya serier som jag tänkt utforska efter årets slut när den kommer ut i trade men fram till dess kan jag njuta av bland annat detta detaljerade omslag.

Jean Grey #10 (Marvel Comics)

David Yardins omslag till senaste numret av Jean Grey är egentligen inget märkvärdigt, förutom att det är ett riktigt bra omslag som gör mig väldigt sugen på innehållet.

The Archies #3 (Archie Comics)

Jag kan inte få nog av Jamie McKelvies snygga linjer och härliga design och i hans variantomslag till senaste numret av The Archies kan jag njuta av allt detta med råge.

Harrow County #28 (Dark Horse Comics)

Både Revival och Silver Surfer avslutades med flaggan i topp 2017 men den serie som jag har högst förväntningar på är Cullen Bunn och Tyler Crooks rysare Harrow County. Veckans favorit går till Tylers rysliga bild av Emmys ondskefulla tvilling och den ger mig kalla kårar av obehag. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...