Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 40 (2018)

söndag 7 oktober, kl 21:07 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på skön fantasy, magisk knipa, häxor, Darth Vader samt Nina Rodriguez. Mycket nöje!

Sparrowhawk #1 (BOOM! Studios)

Sparrowhawk är en ny lovande fantasytitel av Delilah S. Dawson och Matias Basla och Stephanie Hans bjuder på ett läckert variantomslag.

The Magic Order #4 (Marvel Comics)

Eftersom New York Comic-Con ägde rum nu i helgen fanns det gott om realiserade titlar på Comixology den här veckan. Jag passade på att införskaffa en hög med nya Image-titlar och en av dessa var The Magic Order av Mark Millar och Olivier Coipel. Här är det Matteo Scalera som står för fiolerna i ett snyggt variantomslag till senaste numret.

Redlands #7 (Image Comics)

Den största anledningen till att jag har med det här omslaget är att jag är exalterad över att Redlands äntligen är tillbaka på seriehyllorna men också för att det är en riktigt snygg bild av seriens tecknare Vanesa R. Del Rey som går från klarhet till klarhet.

Star Wars #55 (Marvel Comics)

David Marquez levererar ett fantastiskt omslag som har potential att bli en klassiker bland Star Wars-omslag.

Blackbird #1 (Image Comics)

Veckans favorit går till Fiona Staples (Saga) och hennes underbara variantomslag till den mycket lovande titeln Blackbird av Sam Humphries och Jen Bartel. Dels är det de snygga neonfärgerna men också Nina Rodriguez blick när hon upptäcker att det finns magi under ytan. Vi ses nästa vecka och då hoppas jag att jag hinner knopa ihop recensioner på både Louis och demonerna, Love in Vain, Katanga -del 2, Alltid fucka upp och Psycho Girl.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...