Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 46 (2018)

söndag 18 november, kl 21:23 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det southern horror, Alan Davis, Mike Mignola, illavarslande fåglar och universums fiende nummer ett. Mycket nöje!

Harrow County Library Edition Vol. 1 Hc
(Dark Horse Comics)

Veckans skörd av snygga omslag var ovanligt stor den här veckan så det var tyvärr många som fick stryka på foten. För att göra det enkelt för mig så valde jag helt enkelt de som attraherade mig personligen och det gäller verkligen Tyler Crooks omslag till första lyxutgåvan av den mycket läsvärda skräckserien Harrow County.

Avengers #10 (Marvel Comics)

Uncanny X-Men är tillbaka med en ny volym och jag föll pladask för Alan Davis variantomslag med Len Wein och Dave Cockrums ”nya” X-Men från 1975 som sedermera gjordes odödliga av Chris Claremont och John Byrne. Davis har alltid varit en favorit och jag kan aldrig få nog av hans karaktäristiska stil.

Bitter Root #1 (Image Comics)

De få nya titlar som dök upp den här veckan får vänta till nästa veckas nyhetsgenomgång men att första numret av Bitter Root av David F. Walker och Sanford Greene (Power Man & Iron Fist) förärats ett variantomslag av den oefterhärmlige mästaren Mike Mignola måste bara uppmärksammas.

Gideon Falls #8 (Image Comics)

Andrea Sorrentinos svit av mästerligt designade omslag till Gideon Falls fortsätter slå mig med häpnad.

The Weatherman #6 (Image Comics)

”Veckans favorit” går till ett ödesmättat variantomslag av Jerome Opeña till det sista numret av den mycket lovande nya serien The Weatherman som jag hoppas att jag hinner recensera innan årets slut.

Apropå årets slut så tänker jag ägna resten av året åt att främst recensera alla pågående serier som jag följer, såsom The Wicked+The Divine, Saga, Black Hammer, Paper Girls, East of West, Deadly Class, Black Science, Harrow County och Killed or Be Killed. Några nya titlar hinner förhoppningsvis slinka emellan och jag tänkte i år även köra en liten julkalender på vårt Instagramkonto (shazampunktse) där jag lyfter fram några av de bästa titlarna jag läst under året. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...